Livet

Filirose – elegant, stilrent och lyxigt

Sandra Moreira, grundare av smyckesmärket FiliroseSandra Moreira, grundare av smyckesmärket Filirose.

Smycken från FiliroseUnderbara smycken i silver, guldpläterat silver och 19 k guld.

Testar smycken från Filirose
Vi fick förmånen att testa flera av sakerna, men frakten hos Filirose är gratis inom Sverige och du kan alltid lämna tillbaka om du inte är helt nöjd.

Sarah Norén och Gabriella AnderssonJag och Gabriella poserar vid frukosten.  

Foto: Emma Eriksson.

Min underbara vän Sandra Moreira har startat ett smyckesmärke vid namn Filirose. Alla smycken är gjorda enligt det portugisiska smyckeshantverket filigrana. Ordet filigrana kommer från latinet (filum e granum) och betyder tråd och korn – alla smycken är alltså skapade av mycket små, fina trådar. Sandras föräldrar är båda från Portugal så det finns en naturlig koppling till landets hantverkstradition. Alla smycken designas av Sandra och tillverkas sedan i Portugal.

För lite drygt en vecka sedan var det äntligen dags för lansering av Filiroses webbshop, och därmed bjöd Sandra in till pressfrukost på Urban Deli Sveavägen för att låta branschfolk och vänner få se och känna på alla vackra smycken. Det bjöds på fruktiga smoothies och frasiga croissanter på Urban Delis härliga ljusgård.

Jag är så otroligt imponerad av Sandra, och jag vet hur mycket arbete som ligger bakom Filirose. Det finns nog ingen person som är mer noggrann och har bättre öga för detaljer än Sandra. Fantastiska egenskaper, tycker jag – som själv är både rastlös och har dåligt tålamod.

Till sist vill jag tipsa om Sandras privata konto på Instagram – där lägger hon upp massor av vackra, krispiga foton på goda frukostar, snygga outfits och andra fantastiska detaljbilder. Och så måste ni såklart börja följa Filirose på Instagram för att få inspiration och vara a jour när det händer nya saker.

Har ni några frågor hälsar Sandra att ni är varmt välkomna att maila på info@filirose.com.

Jag med halsband från Filirose
Jag har förmånen att vara en av de första att äga ett Filirose-smycke. Har haft det på mig i princip varje dag sedan det kom i min ägo. Det passar till allt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply emma december 5, 2015 at 7:03 e m

    Så fint! är själv nöjd med mina produkter <3

  • Skriv en kommentar