Medieinstitutet, Onlinemarknadsföring

Behandling av löss enligt Kronans Apotek

Det är fler än vad ni nog tror som har hemsidor som är extremt… bristfälliga.

Idag har vi nämligen haft föreläsning om SEO-strategi med David Wikström från iProspect. Efter det hade vi workshop, där vi i grupper om tre skulle kolla på ett företag och hur de arbetar med kundresan (jag ska förklara detta begrepp efter nästa fredag när vi redovisat vad vi hittat).

ANYWAYS! Vi fick Kronans Apotek.

Om man googlar ”löss Kronans Apotek” (högst rimligt googling om det närmaste apoteket är Kronans och någon i familjen/vänskapskretsen/whatever fått löss). Detta är vad som kommer upp:

Behandling av löss, Kronans apotek

Och här tror man såklart att ”ja, vad bra, här har jag hittat rätt! Nu ska vi se vad Kronans Apotek har för olika behandlingar av löss…”. Men om man klickar på länken högst upp i det organiska söket kommer detta upp:

Sökresultat Kronans Apotek löss

Vätska för organförvaring = löss?

Meddelande till Kronans Apoteks marknadsavdelning: det är nog dags att kolla igenom era länkar och se till att de leder rätt innan förskolebarnen börjar byta mössa med varandra i vinter. :)

Todeloo!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Karolina oktober 20, 2015 at 8:27 e m

    Ha ha ha! Ja den var bra! Måste dock säga att tiden efter den senaste lusbehandlingen(ja jag har barn i skolåldern) var mitt hår underbart. Jag fick som en inpackning på köpet 😜.

  • Reply emma oktober 20, 2015 at 8:30 e m

    Haha, du får skicka detta skicka offert ;D

  • Skriv en kommentar