Medieinstitutet

Praktik Medieinstitutet

Print-screen-PHD-media

Sedan två veckor tillbaka befinner sig vi, Medieinstitutets blivande onlinemarknadsförare, ute på våra praktikplatser där vi ska vara i totalt tio veckor. De flesta av oss är på byråer, men det varierar mellan mediebyråer och digitala byråer. Vissa är inhouse. 

Jag gör min praktikperiod inom SEO och webbanalys på mediebyrån PHD. Det är sjukt spännande och intressant och jag lär mig nya saker varje dag. Men nackdelen är att jag inte riktigt orkar engagera mig i bloggen på samma sätt.

MEN! Jag tänkte i dagarna försöka skriva ihop ett inlägg med lite tips, råd och tankar kring det här med praktikplats. Hur ska man tänka? Vad är det viktiga? Hur vet man vad man vill göra?

Jag vet också att det just nu är ansökningsperiod till Medieinstitutet så jag säger det igen – om det är någon av er som läser det här som kommit in på min blogg genom en google-sökning och kanske har någon fråga om utbildningen, tveka inte att ställa den – antingen i kommentarerna eller via mail (hej@sarahnoren.se). Jag är snabbare än blixten på att svara.

Vi hörs framöver.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Inga kommentarer

Skriv en kommentar