Medieinstitutet, Onlinemarknadsföring

Sökes: e-handel med utvecklingspotential

Lista med kunskaper inför tenta i webbkunskap

Nu börjar det kännas att vi kommit en bit i utbildningen. Nästa vecka har vi vår första kunskapskontroll (i webbkunskap), och veckan efter ska vi presentera våra individuellt skapade marknadsplaner samt även ha kunskapskontroll i marknadsföringsblocket.

Det är verkligen roligt att äntligen känna att man börjar få grepp om vissa saker.

Till marknadsplanen behöver jag hitta en e-handel som säljer saker B2C (business to consumer, dvs inte en e-handel som säljer till andra företag). Gärna en e-handel som har utvecklingspotential – jag kommer således inte välja typ Apple. Är det någon som har en lysande idé?

Nu ska jag fortsätta med genomgången av vad vi ska kunna inför kunskapskontrollen (som tenta så fint heter i yrkeshögskolans värld).

Denna vecka har vi för övrigt en JÄTTEINTRESSANT uppgift i marknadsföringen – can’t wait att berätta för er efter redovisningen på fredag!!!

To be continued.

Sarah

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply gunilla_boivie december 27, 2015 at 3:38 f m

    Hej -har du hittat din e- handel med utvecklingspotential ?.. uppfattar det som ett studieprojekt där vi alltså inte betalar dig vanligt arvode…snart ska jag göra ett lyft i mitt företag…hör av dig om du tror att vi passar ..: )
    Gunilla Boivie
    Stora Famnen Hängmattor

  • Skriv en kommentar